fbpx

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

UČENJE.

Preprosto povedano: nauči se vsega kar se moraš. Učenje je prvi korak na poti napredka in rasti. Vsak dan poskusi izvedeti vse več o sebi in svojem svetu. Spoznaj svoje telo, spoznaj kaj te navdihuje in odkrij svoje sanje. Uči se kot, da boš živela večno in živi kot, da te jutri ne bo več.

NADZOR.

Vzemi življenje v svoje roke. Nadzor pomeni, da se vsak dan posvečaš tistemu, kar te navdihuje in da se zavežeš k svojim obljubam in ciljem. Navdahni sebe in s tem boš navdihnila tudi vse okoli tebe. Samo ti imaš nadzor nad tem kdo si, kam greš in kaj boš postala. Zato začni že danes in hodi svojo pot.

LJUBEZEN.

Predvsem pa moraš ljubiti. Ljubiti moraš kdo si, kam greš in kdo hočeš biti. Ljubezen nas vsak dan uči in nam pomaga rasti. Če boš ljubila svoje življenje vsak dan te bo ljubilo nazaj.

POSTOPNOST.

Gre za razčlenitev velikih ciljev na manjše naloge, za katere veš, da jih lahko izpolniš. Prav ti majhni koraki, ki jih izvajamo vsak dan, nas približajo temu, kar si želimo. Če je tvoj cilj jesti bolj zdravo, začni z enim obrokom vsak dan. Vsakodnevno početje si bo ustvarilo navado in sčasoma bo postalo del tvoje vsakodnevne rutine.

Kaj lahko narediš danes, da se približaš svojemu cilju?

DOBER TRENING NI SAMO TISTI, KI TE UBIJE.

To se mi je bilo najtežje naučiti. Iz tekmovalnega ozadja sem vedno mislila, da se za »dober trening« moram vedno do konca zadihati, preznojiti in premikati meje svojega telesa z bolečino – drugače nisem naredila nič. Zdaj sem ugotovila, da pravzaprav prave rezultate dajejo ustreznost, raznolikost in rednost treningov. Naj bo zabavno in nekaj kar si želiš početi vsak dan!

VZEMI SI ČAS ZASE.

Poveži se s seboj. Vzemi si čas za stvari, ki te osrečujejo. Tako boš ohranila svojo ustvarjalnost, pozitivno razmišljanje in motivacijo za skrb zase.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.

 

 

.